Ga naar hoofdinhoud

Kredieten voor zowel particulier als ondernemer!

Naast het bemiddelen en adviseren in hypotheken bieden wij onze diensten ook aan voor kredieten. Bij het kopen van een huis nemen wij uw financiële situatie door. Eventuele behoefte aan een kredietfaciliteit of een besparing realiseren op uw bestaande kredieten kunnen wij dan meenemen in ons totaaladvies.

Wanneer u ondernemer bent hebben wij ook de mogelijkheid om in uw zakelijke kredietbehoefte te voorzien. Ook de financiering van uw bedrijfspand!

Particuliere kredieten

Particuliere kredieten

Er zijn vele redenen om een lening te willen afsluiten. Belangrijk hierbij is dat de lening past bij het doel. U wilt bijvoorbeeld niet nog jaren betalen voor een opleiding die u al heeft afgerond. Het afstemmen van de lening op uw behoefte is erg belangrijk. Verder is een één van de belangrijkste aspecten bij het afsluiten van een lening de te betalen rente. Wij vergelijken de rente tussen meerdere aanbieders en zorgen ervoor dat u het beste aanbod krijgt!

Greep uit onze aanbieders

Defam, De Nederlandse Voorschotbank, Interbank en Nationale Nederlanden.

Kosten

Bij het afsluiten van een krediet worden er geen directe kosten in rekening gebracht. Onze vergoeding wordt betaald door de aanbieder van het krediet. Deze vergoeding bestaat uit een maandelijkse doorlopende provisie gedurende de looptijd van het krediet.

Wil je een flexibele lening? Dan is een doorlopend krediet wellicht de juiste oplossing voor u. Omdat een doorlopend krediet geen vaste looptijd kent, heeft u de mogelijkheid om geld achter de hand te hebben.

Kenmerken van een doorlopend krediet

 • Rente kan stijgen en dalen
 • Looptijd is variabel
 • Tussentijds opnemen mogelijk

Wilt u duidelijkheid en zekerheid? Een persoonlijke lening voldoet aan deze wensen. Een persoonlijke lening is bijvoorbeeld geschikt wanneer het gaat om de financiering van grote aankopen, zoals een boot of een nieuwe keuken.

Kenmerken van een persoonlijke lening

 • Rente staat vast
 • Looptijd staat vast
 • Tussentijds opnemen niet mogelijk

Ondernemers kredieten

Ondernemers kredieten

U bent ondernemer en u heeft kredietfaciliteit nodig? Ook hiervoor hebben wij diverse oplossingen.

Wij bieden advies en oplossingen voor een tal van financieringsbehoeften zoals:

 • Consumptieve kredieten voor de ondernemer
 • Voorfinanciering van orders, projectfinanciering
 • Financiering van werkkapitaal en voorraden
 • Financiering van o.a. machines, voertuigen en software
 • Leasing
 • Factoring

Hoofdsom en looptijd

In grote lijnen, afhankelijk van behoefte en gekozen product, kunnen wij oplossingen bieden voor bedragen van € 10.000,- tot en met € 250.000,- . Ook de looptijden zijn ook afhankelijk van de gekozen oplossing deze variëren van 1 tot 120 maanden.

Zakelijke kredietbehoefte is altijd verschillend en vraagt om goede begeleiding en maatwerkoplossingen. Wij gaan graag de uitdaging met u aan!

Greep uit onze aanbieders

ABC Finance, Alpha Credit Nederland, Interbank, Qander, Funding Circle en Collin Crowdfund.

Kosten

De kosten kunnen als percentage van de hoofdsom in rekening worden gebracht of wanneer er sprake is van complexere financieringsaanvragen op individuele basis, maatwerk.

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u een vraag over een van mijn diensten? Of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via telefoonnummer 085-1301451 of maak gelijk terugbelverzoek aan via onderstaande knop!

Back To Top
Zoeken