Ga naar hoofdinhoud

Bij ons kunt u al vanaf € 1.500,- terecht voor uw hypotheek!

  • Heeft u een hypotheek nodig voor uw woning of uw woon- bedrijfspand?
  • Wilt u wel persoonlijk advies en begeleiding maar geen duizenden euro’s kwijt zijn?

Beukers Hypotheken heeft een eenvoudig stappenplan ontwikkeld waar u als klant de vruchten van plukt!
Door onze efficiënte en transparante werkwijze kunnen wij u voorzien van goed persoonlijk advies en snelle bemiddeling. Dit alles tegen een zeer gunstige prijs.

Onze prijzen zijn overzichtelijk en transparant. Wij bieden dit concept aan voor iedereen, ook voor ondernemers!

Ons stappenplan

Stap 1: Telefonische/Skype check-in

Tijdens deze stap spreken wij in het kort uw situatie en wensen door en kunnen vaak al een indicatie geven over de haalbaarheid van uw wensen.

Stap 2: Inventarisatie

Naar aanleiding van uw situatie en wensen stellen wij een lijst samen waarin wij u vragen om alle relevante documenten aan te leveren. Tijdens deze stap vragen wij u tevens om de opdracht tot dienstverleningsdocument te ondertekenen. Hierin staat wat u van ons kunt verwachten en geeft u tevens aan dat u gebruik wilt maken van onze diensten.

Stap 3: Adviesrapport samenstellen

Op basis van voorgaande stappen stellen wij nu ons advies samen. Dit is een uitgebreid rapport dat alle onderdelen van ons advies en uw hypotheek toelicht.

Stap 4: Persoonlijke toelichting adviesrapport

Wij maken een afspraak om het adviesrapport persoonlijk toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Wij hebben hiervoor drie manieren:

  • Telefonisch;
  • Digitaal, hierbij maken wij gebruik van Skype;
  • Uw adviseur komt bij u thuis, deze optie gebruiken wij wanneer u binnen een straal van 25km woont van onze vestigingsplaats Heiloo of wanneer hier een dringende reden voor is.

Stap 5: Aanvragen rentevoorstel en akkoord definitieve offerte.

Wij vragen het rentevoorstel aan zoals dit is beschreven in het adviesrapport en is besproken tijdens de persoonlijke toelichting van het adviesrapport. Voordat de definitieve offerte wordt verstuurd, vraagt de geldverstrekker nog een aantal nieuwe documenten op naar aanleiding van jouw dossier. Welke documenten dit zijn is geheel afhankelijk van jouw situatie.

Nadat uw hypotheek is afgesloten nemen wij jaarlijks contact met u op om na te gaan of de hypotheek nog aansluit aan uw situatie en/of wensen. Op deze manier weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Uw voordelen op een rij:

  • zeer concurrerende prijzen;
  • zekerheid van een professioneel advies;
  • eigen adviseur/aanpreekpunt;
  • begeleiding tot en met passeren hypotheek bij notaris;
  • nazorg.

Wanneer onze werkwijze u aanspreekt kunt u ons dit laten weten door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor een korte kennismaking en toelichting.

Wij kunnen er dan voor kiezen om direct door te gaan naar Stap 1 of op een later moment te beginnen met de check-in.

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u een vraag over een van mijn diensten? Of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via telefoonnummer 085-1301451 of maak gelijk terugbelverzoek aan via onderstaande knop!

Back To Top
Zoeken