Ga naar hoofdinhoud

Wij hanteren vooraf vastgestelde prijzen

Onder onafhankelijk, duidelijk en betaalbaar verstaan wij ook volstrekte helderheid over de kosten van ons advies en bemiddeling. Maar belangrijker nog wat levert het u op? In voorkomende gevallen kan een traject om maatwerk vragen. Wij stellen dan vooraf een prijs vast of komen een uurtarief overeen met daarbij een schatting omtrent de tijd die wij daarvoor nodig denken te hebben.

Belangrijk om te weten is dat deze kosten vaak kunnen worden meegefinancierd en verrekend worden in uw maandlast. Verder zijn de kosten van ons advies en bemiddeling in veel gevallen fiscaal aftrekbaar. U krijgt dan een deel van deze kosten terug van de Belastingdienst.

Wij hebben twee hoofdtarieven u bent een ‘Starter’, iemand die voor het eerst een eigen huis koopt, of u bent een ‘Doorstromer’, iemand die al eerder een eigen woning heeft of heeft gehad. Hier vallen dus meerdere situaties onder zoals oversluiten, verhuizen met nieuwe hypotheek en bijvoorbeeld een nieuwe lening in verband met scheiding.

Tarieven

Advies en bemiddeling Starter € 1.500,-

Advies en bemiddeling Doorstromer of Oversluiter € 2.250,-

Advies en bemiddeling Hoofdelijk ontslag (echtscheiding) € 2.500,-

Afsluiten overlijdensrisicoverzekering € 175,-

Bijkomende kosten ondernemer:

Eenmanszaak, Vof en enkele B.V. € 250,-

Quickscan om haalbaarheid vast te stellen  € 250,-

Meerdere B.V.’s € 485,-

Uurtarief maatwerk € 100,-

Om u hier een beeld bij te geven hebben wij hieronder een viertal voorbeelden uitgewerkt.

Voorbeeld 1: Je eerste huis

Ronald en Ingeborg zijn op zoek naar hun eerste huis. Ze komen voor advies naar Beukers Hypotheken. Met het adviesrapport van Beukers Hypotheken krijgt het stel inzicht in hun huidige financiële situatie en persoonlijk advies over de financiële oplossing.  Verder weten zij welke geldverstrekker het beste aanbod heeft. Ronald en Ingeborg kopen de woning en sluiten een hypotheek af met overlijdensrisicoverzekering voor beiden. Beukers Hypotheken regelt alles, zowel met de geldverstrekker als de verzekeraar. De vergoeding die Ronald en Ingeborg betalen is als volgt:

  • Tarief advies en bemiddeling Starter € 1.500,-
  • Bemiddeling twee overlijdensrisicoverzekeringen € 350,-

Voorbeeld 2: Je volgende woning

Peter en Anne zijn op zoek naar hun volgende woning. Ze vragen Beukers Hypotheken om inzicht te verschaffen in hun mogelijkheden. Wij kijken naar hun huidige financiële situatie, de waarde van hun eigen woning en geven advies over de mogelijkheden voor de nieuwe woning.  Hierbij vergelijken wij  verschillende hypotheken en adviseren welke hypotheek het beste bij hun nieuwe situatie past. Peter en Anne  kopen hun volgende woning en sluiten de hypotheek af met overlijdensrisicoverzekering voor beide. Wij regelen alles, zowel met de geldverstrekker als de verzekeraar. Peter en Anne betalen:

  • Tarief advies en bemiddeling € 2.250,-
  • Bemiddeling twee overlijdensrisicoverzekeringen € 350,-

Voorbeeld 3: Je gaat scheiden

Sandra en David gaan scheiden. Ze hebben samen een koopwoning en vragen Beukers Hypotheken wat de mogelijkheden zijn. Wij kijken geven inzicht in hun huidige financiële situatie en bekijken of Sandra in de woning kan blijven wonen. Uit het advies blijkt dat Sandra in het huis kan blijven wonen. Ze kan David uitkopen. Alleen de hypotheek moet op haar naam worden gezet. De vergoeding die Sandra en David betalen is:

  • Advies en begeleiding ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid € 2.500,-

Voorbeeld 4: Heeft u een eenmanszaak of ben u zzp'er en u koopt uw eerste woning

Marcel en Lieke kopen zijn op zoek naar hun eerste woning. Marcel is ondernemer en heeft een eenmanszaak, Lieke werkt al jarenlang met veel plezier als verpleegkundige in het ziekenhuis.  Ze komen voor advies naar Beukers Hypotheken. Met de bepaling van het ondernemersinkomen en adviesrapport van Beukers Hypotheken krijgt het stel inzicht in hun huidige financiële situatie en persoonlijk advies over de financiële oplossing. Verder weten zij welke geldverstrekker het beste aanbod heeft. Marcel en Lieke kopen de woning en sluiten een hypotheek af met overlijdensrisicoverzekering voor beiden. Beukers Hypotheken regelt alles, zowel met de geldverstrekker als de verzekeraar. De vergoeding die Marcel en Lieke betalen is als volgt:

  • Tarief advies en bemiddeling Starter € 1.500,-
  • Bepaling ondernemersinkomen € 250,-
  • Bemiddeling twee overlijdensrisicoverzekeringen € 350,-

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u een vraag over een van mijn diensten? Of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via telefoonnummer 085-1301451 of maak gelijk terugbelverzoek aan via onderstaande knop!

Back To Top
Zoeken