Ga naar hoofdinhoud

Wie zijn wij?

Beukers Hypotheken is een jong en enthousiast bedrijf. Het geven van persoonlijk, laagdrempelig en duidelijk hypotheekadvies voor iedereen. Van starters op de hypotheekmarkt tot en met de ondernemer die zijn tweede eigen woning laat bouwen. Ondanks ons korte bestaan beschikken wij  over jarenlange ervaring in het hypotheekvak. Mede door onze achtergrond in de bancaire wereld weten wij hoe een bank opereert en wat zij belangrijk vindt. Deze kennis geeft ons een belangrijke voorsprong in het geven van advies en bemiddeling van hypotheken.

Persoonlijk

Wij geven persoonlijk advies en leveren maatwerk. Beukers Hypotheken begeleidt het gehele traject, van het eerste oriënterende gesprek tot en met het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. Wij ontzorgen!

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk, dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan banken of verzekeraars. Wij doen onder andere zaken met de volgende partijen: Aegon, Argenta, ASR, Centraal Beheer, Delta Lloyd, Hypotrust, ING Bank, Nationale Nederlanden, NIBC, Reaal, SNS, Westland Utrecht Bank, Woonfonds Hypotheken.

Transparant

U weet precies waar u aan toe bent. Wij leggen u uit hoe de totstandkoming van een hypotheek werkt, welke traject wij samen moeten doorlopen, wat u van ons mag verwachten en ook niet onbelangrijk wat ons advies en bemiddeling u kost.

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u een vraag over een van mijn diensten? Of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via telefoonnummer 085-1301451 of maak gelijk terugbelverzoek aan via onderstaande knop!

Back To Top
Zoeken